icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
2 maj 2016 05:12
1

V 4. Ner på vågen

Ja, så skönt, nu var det ner på vågen sen förra veckan. 1.3 kg ner, så nu står vågen på 86.2 kg. Det var ju upp förra veckan, vilket jag tror beror på ny våg. Men nu står i alla fall den här vågen ungefär på samma nivå som min svenska våg gjorde vecka 2. Veckan har gått bra, jag har snittat på ca 1400 cal, jag har loggat allt. Motion har det inte blivit så mycket av men hoppas få in lite av det den här veckan. Jag är taggad att komma under 86 som jag inte varit på länge. Målet den här veckan är 0.7 kg ner. 

Jag är så sugen på att hitta något att träna inför. Jag gjorde tjejklassikern en gång för många år sen, men det är inte möjligt i år, dels för att jag är mycket i Indien och sen har jag såpass stora problem med rygg  att det inte funkar att träna så hårt. Så nu funderar jag på att boka in en fjällvandring. Jag kan inte bära och jag har aldrig fjällvandrat så tänkte man kan börja med att göra dagsutflykter. Promenader funkar ju bra för mig och då har jag ett specifikt mål att träna för. Och nu när jag tillbringar mycket tid i en förorenad stad känns ju svenska naturupplevelser lockande. Nån av er som har erfarenheter av fjällvandring och vad som kan vara ett bra ställe att åka till?

 

Gillar

Kommentarer

  • 2 maj 2016 10:47

    Grattis, bra jobbat!
    Jag har tyvärr inte så mycket erfarenhet av fjällvanding men det låter härligt! Jättebra att ha delmål/mål att se fram emot! :)

Logga in för att skriva en kommentar.