icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
25 april 2016 09:45
2

v 3. Ny våg som visar upp

Jag är ju i Indien nu och har en annan våg här. Vet inte om jag bara kan skylla på den, men den visade i alla fall upp jämfört med förra veckan. Vågen stod nu på 87,5. Men det är i alla fall ner jämfört med startvikten för tre veckor sen på 88,8. Men nu gäller det att hålla koll på vad jag äter, här finns för mycket god, men fet indisk mat. Och hela huset fullt av gäster, men de flesta åker imorgon så då kan jag förhoppningsvis starta med bättre vanor igen. Jag försöker i alla fall logga all mat så gott jag kan. Motion har jag inte fått till än. 

 

Gillar

Kommentarer

  • 25 apr 2016 10:21

    Pepp pepp, ta en dag i taget! :)

  • 25 apr 2016 16:20
    Bella50

    Det klarar du tror jag. 👍

Logga in för att skriva en kommentar.