icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
24 november 2019 13:29
5

v 23. oj, oj, oj rakt upp på vågen

japp, svart på vitt, när jag äter allt som faller mig in så går vågen spikrakt uppåt. 2,5 kg på två veckor. hur är det ens möjligt. och så har jag tappat bort mitt måttband så jag kan inte mäta mig, får köpa ett nytt fast jag har två stycken men hittar inget just nu.... men byxorna som knappt går att stänga pratar sitt tydliga språk. det är så tröttsamt och ledsamt att när maten får stå tillbaks för att få vardagen att gå ihop så kommer viktökningen på en gång. nu gäller det att på nåt sätt vända den här trenden... jag vet ju att jag alltid går upp den här tiden på året men det här är verkligen inte okej. så mycket jobb för att gå ner och så är det bortkastat på ett par veckors slarv. 

Kommentarer

 • 25 november 2019 11:37
  gasten

  Det är väldigt lätt gjort att spåra ur ibland. Är jättelätt att gå upp i vikt, men svårare att gå ned.

  Du kommer nog i rätt spår igen!

  Pepp och lycka till!!

 • 25 november 2019 18:11

  Japp, har själv lagt på mig några irriterande kg pga att jag ätit fritt så jag vet hur lätt det är att gå upp det man kämpade för att gå ner. Bara att börja om.

 • 27 november 2019 22:35
  mosel

  Jag har tyvärr också kommit ur rutiner i höst och pang,bom,gått upp hela 10kg,man blir ju galen för mindre. Det är bara att fortsätta men inte är det kul när det går uppåt så fort igen. Pepp,pepp!

   

 • 28 november 2019 06:45

  Ja nu har jag gått upp 3 kg. Det är hemskt att det ska gå så fort att gå upp när det tar sån tid att gå ner. Ja, nu gäller det att vända den här skutan.... jag ser att det som händer är att kroppen så snabbt vänjer sig vid större portioner och mer mat. Att jag får äta mer innan jag blir mätt. Så det krävs några dagar där man drar ner på intaget och så får man stå ut med att vara hungrig då innan kroppen vänjer om sig igen. Jag tror verkligen att magsäcken töjer sig och krymper på några dagar, i alla fall kännsd det så. Och så har jag nog ätit mer fet mat det sista så det blir fler kalorier på samma mängd mat. Suck. Har inte tid och energi att dra i bromsen nu känns det som då jag har det superhektiskt både på jobbet och privat. Så här är det alltid. Vikten får lägre prio, också för att det känns så trist att hela tiden behöva tänka på den. Varför kan jag inte bara lära mig att äta lagom och vara nöjd med det....

 • 28 november 2019 19:51
  mosel

  Ja, det är tråkigt men vi kämpar på! Pepp  pepp! 

Logga in för att skriva en kommentar.