icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
10 november 2019 11:40
1

v 21. turbulenta veckor men åt rätt håll trots allt

Har inte skrivit något de sista veckorna. Det har varit fortsatt tubulent i livet och jag har inte orkat eller hunnit logga och planera mat. Jag har också varit sjuk från och till. TIll min lättnad så hade jag trots det inte gått upp utan 1 hekto ner jämfört med för tre veckor sedan. Eftersom jag ska flytta de närmsta veckorna, har alltför mycket att göra på jobbet och min hälsa är fortsatt lite si sådär så ska jag inte dra igång med någon större diet utan ska försöka göra så bra val som möjligt och förhoppningsvis blir det lite neråt men huvudsaken är att det inte går uppåt. 

Kommentarer

  • 11 nov 2019 09:09
    Foxy

    Lycka till! Det är bra att ha en fot kvar i matdagboken under svåra perioderyes

Logga in för att skriva en kommentar.