icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
20 oktober 2019 20:03

v 18. ner igen - så skönt att det hjälpte att dra ner på intaget och logga all mat

Nu känns det som jag har hittat ett sätt som funkar för mig. Jag drog ner på intaget men inte till 800 kalorier som i somras, även om jag tänkte det, utan det blev ett snitt på 1200 cal per dag, men trots det så vände vågen snällt nedåt. Så om jag kan ta ett rejält tag 2-3 veckor per kvartal där jag går ner några kilon och sen stabilisera den nya vikten under resten av kvartalet så kan jag komma ner till normalvikt till nästa sommar. Hoppas att det kan funka. Vattengympan fortsätter att fungera bra och nu har jag gjort inlägg till skorna så hoppas det kan bli lite bättre med fötterna också. Satsar nu på att nästa vecka också ska bli en vecka med mindre intag och logga all mat. Har lite väl ont i kroppen igen, antagligen för att jag gått mycket på hårt underlag sista veckan så nu ska jag ta det lugnt med promenader i stadsmiljö denna vecka. Kanske kan jag hinna med två vattenjympa pass istället. 

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.