icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
15 oktober 2019 08:06
1

v 17. Nu gäller det att dra i bromsen

Så har det gått drygt två veckor sen jag sist var här inne. Det var upp 1,1 kg på vågen, vilket verkligen inte är konstigt utifrån att jag inte haft någon direkt koll på vad jag ätit, även om jag har försökt att göra så bra val som möjligt i den stressande situation jag befunnit mig i. Men nu verkar det som jag har en lite lugnare period framför mig så målet är nu att logga all mat i ett par veckor och lägga sig på 800-1000 kalorier i intag dagligen för att få bort några kilon. Det funkade ju bra i somras att ligga såpass lågt (i alla fall i drygt två veckor sen fick jag gallbesvär, men då får jag öka på intaget igen om det blir så nu också). Jag väger nu 85,6 kg och det första stora delmålet är att komma under 80 kg då jag i alla fall förut har fått mindre ont i fötterna. Fötterna ger mig nu allt större problem så det är verkligen en bra motivation till att gå ner. Idag ska jag göra skoinlägg så jag hoppas det ska hjälpa. Jag ska försöka hitta bra skor också. Jag har fortsatt ta mig till vattenjympan en gång i veckan så det är jag nöjd med. 

Gillar

Kommentarer

  • 15 okt 2019 19:22
    mosel

    Pepp, pepp!! 

Logga in för att skriva en kommentar.