icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
27 september 2019 07:18
1

v 15. fortsätter åt rätt håll

Har gått ner 0,2 kg den här veckan också. Är så glad för det. Har ju mer än fullt upp och inte hunnit tänka på att logga och inte heller gjort så nyttiga val, men försöker äta så mycket lagad mat som möjligt och så lite mackor som möjligt. Hoppas att livet snart ska lugna ner sig. Jag har också fortsatt på vattenjympan. Så skönt att ha hittat en träningsform där jag har mindre ont efter träningen, det har varit tvärs om i så många år med allt annat jag testat. Nu längtar jag till mina varma bad där jag kan stretcha ut mina stela leder och så köra loss med styrka o konditionsträning i vattnet. 

Kommentarer

  • 27 september 2019 08:55
    mosel

    Jättebra! yes

Logga in för att skriva en kommentar.