icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
17 oktober 2018 05:47

upp igen efter resa

Nu har jag varit iväg drygt en vecka och vågen gått upp ett kilo. Förhoppningsvis är det något som kan försvinna ganska fort. Varför kan jag inte bara äta mindre och träna mer och gå ner i stadig takt. Så trött på detta. 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.