icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
4 oktober 2014 22:07
1

unnat mig

idag har jag unnat mig lite för mycket tror jag, började med brunch med laxbagel och nu en god middag med lamm o rödvin o lite glass efter det. tror inte att kalorierna rusat iväg så där jättemycket, men några -1200 blev det definitivt inte idag. Men på ett sätt är det skönt att en dag i veckan få unna sig och äta sig ordentligt mätt.

Men jag kan också se ett mönster; när jag får bra resultat är det mycket lättare att hålla fast vid diet o träningsmängd, men så snart jag får dåligt resultat så har jag en tendens att ge upp. Önskar att jag mer en sån typ som bara blev mer taggad av det. Men nu gäller att hitta vägar att klara av det som får mig ur balans. .

Jag känner ju ofta att jag inte tänker lika bra när jag inte äter som jag gjorde förr, så nu borde ju hjärnan vara taggad imorgon bitti så då kanske jag kan klara av att få skrivit på artikeln som jag behöver bli klar med om fyra veckar. Och kanske lite annat svårare arbete som jag skjutit upp i veckan då hjärnan bäst klarade av rutinarbete.

Kommentarer

  • 5 okt 2014 14:08
    ImmaAmmi

    Jag tror du har en bra strstegi,med att du har EN dag i veckan som du unnar dig något som du vill ha... oavsett vad det blir... Och laxbagel, lamm,rödvin, glass är ju definitivt ingen skräpmat, eller hur? Att njuta av ett glas rödvin eller två, någon gång ibland, när det är extra festligt, är det ju ingen fara med, så länge det inte blir varje dag, eller hur?

    I morgon är en ny dag och en ny vecka.

    Sköt om dig! Pepp, pepp! :)

Logga in för att skriva en kommentar.