icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
5 juli 2019 11:33

Tredje veckan avklarad

Nu har jag klarat tre veckor på 800 cal per dag dieten. Har snittat på ca 850 cal per dag ser jag... jag vill ju alltid fuska lite.... oavsett diet... men det går bra ändå. 1,4 kg sista veckan, 5,6 kg totalt och minus 6 cm i midjan. tanken är att klara fem veckor till så det gäller nu att inte tappa fokus. är lite orolig för att magen ska bli sladdrig och huden lös där. om det är någon av er som har bra tips för att motverka det får ni gära höra av er. 

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.