icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
22 juli 2019 22:18
3

Tre dagar under 1000 cal igen och återigen gallbesvär

Nu får jag nog acceptera att min kropp inte vill få mindre än 1000 cal per dag. Nu fick jag gallbesvär igen, ints så svåra men tillräckligt för att jag inte vill ha det och framför allt vill jag inte behöva operera mig. 1100-1200 verkar funka bra. Bara att acceptera. Från imorgon börjar jag med det igen. 

Gillar

Kommentarer

 • 23 jul 2019 08:59
  gittan52

  Handlar det om kalorierna eller vad du äter, tro?

 • 23 jul 2019 12:49

  Jag tror det handlar om kalorierna. Möjligtvis att jag inte får i mig tilllräckligt med fett för gallan att klara av att tömma sig ordentligt och så blir det kramp istället. Oavsett så har jag tänkt ligga på 1100-1200 kalorier per dag under hösten så jag börjar redan nu med det. Det var så tydligt den här gången att de 10 dagar som jag åt det hade jag inga gallbesvär men tredje dagen på 800-900 cal började det igen så jag riskerar det inte igen. 

 • 24 jul 2019 07:35

  Vad jobbigt med problem med gallan. Bra att du ser samband för då kan du kontrollera det. Du kommer att gå ned i vikt ändå, bara lite långsammare. Pepp, pepp! 

Logga in för att skriva en kommentar.