icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
9 juli 2018 10:45
3

Träning - ont i vänsterlår

Har ju cyklat 45 min per dag måndag-fredag, men igår städade jag bara. Är nu på väg till gymet men oroar mig lite då jag känner att jag har fortsatt ont i ett muskelfäste i vänsterlår. Det är ju inte så konstigt att man får ont när man börjar träna efter att inte ha gjort något på länge, men jag vill INTE bli skadad så jag får sluta träna. Kanske ska jag försöka promenera med lite lutning istället på gymet. Jag har ju ett mål att få upp min kondis också, och har jag lite uppförslut får jag snabbt upp pulsen. Får gäster ikväll så nu gäller det att sätta fart; städa klart, handla, gymma, laga mat ska hinnas med innan 18-tiden. 

Kommentarer

 • 9 jul 2018 10:49
  klaraelv

  Prova roddmaskinen, får upp puls och låg belastning på benen.

 • 9 jul 2018 14:25

  Jag har väldigt kass ländrygg så jag vågar inte köra roddmaskin mer än ett par minuter just nu, behöver nog mer corestyrka först tror jag. Ska träffa sjukgymnast i mitten av augusti för att höra med henne hur jag ska träna, tills dess är jag superförsiktig. 

 • 9 jul 2018 16:36
  klaraelv

  Okie, då är det klokt att vänta på klartecken, man ska aldrig göra något som känns obehagligt och man riskerar att skada sig. Min favoritmaskin är roddmaskinen smiley, hade gärna haft en hemma vid tvn

Logga in för att skriva en kommentar.