icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
12 mars 2014 04:58
1

Trägen vinner!

Så var det mätdag igen och nu hade jag minskat en cm på midjemåttet och en cm runt stussen sen förra veckan. Så skönt att se att det går åt rätt håll. Jag är glad att jag fortsatte med mina dagliga promenader och fortsatte äta hyfsat bra, även om det blev lite för mycket ibland. Nu är det en vecka tills jag är hemma igen och hoppas att kunna komma ner lite till innan dess. Ska bli spännande att se vad vågen visar hemma!

Gillar

Kommentarer

  • 12 mar 2014 19:38
    lenaek
    Grattis!!!!

Logga in för att skriva en kommentar.