icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
1 juli 2019 08:05

Tillbaks till rutiner

Den sista veckan har jag börjat slira lite på 800 cal och många dagar kryper det upp mot 900. Jag som i början också såg till att ha 4 jämnstora måltider per dag @ 200 cal har nu haft 3 måltider och något litet tilltugg emellan. Det kanske inte gör så mycket men jag upplevde att jag var mindre sugen när jag åt lite striktare var fjärde timme så ska försöka återgå till det. Och så har jag glömt dricka grönt te sista dagarna, det ska jag börja med igen, det hjälper verkligen.

Upplever att det är lite många måsten i livet just nu. Skulle vilja ha semester och inte oroa mig över vikt, värkande kropp, familjemedlemmar som är sjuka etc men man väljer inte alltid sin situation. Så nu gäller det att göra det bästa av den här sommaren. Och jag tror fortfarande att det bästa jag kan göra för mig själv är att gå ner rejält så att jag har lyckats få bort halva övervikten när jobbet startar på allvar igen i mitten av augusti. Har nu gjort 16 dagar av de 8 veckorna och har 40 dagar kvar. Det kommer att gå. Nu har vikten stått stilla några dagar så om jag kan få lite minus på vågen igen så kommer jag få ny motivation tror jag. 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.