icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
17 juli 2019 11:12

Tillbaks på gymet

Var på gymet igår för första gången på ett år. Jag tränade mycket förra sommaren men fick så ont, en bursit som inte läkte förrän i november, och så började den om när jag promenerade mycket för någon månad sen, så igår körde jag riktigt lugnt med lätta vikter och inte mer än några minuter på cykeln, rodden och gångbandet. Jag försöker istället köra sånt intensivt så jag får upp pulsen rejält. Har inte mer ont idag så det känns så bra. Ner ett hekto på vågen så jag tänker att detta kanske blir takten framöver, ca 1 hekto per dag. Det kommer ta tid att nå målvikt men det är väl bara att hitta ett sätt att hålla fast vid detta. 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.