icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
25 november 2016 15:08
2

Tillbaks igen

Nu är jag tillbaks. Jag har äntligen fått till ett utkast till avhandlingen. Det gick inte att tänka på maten de senaste veckorna utan det fick vara fullt fokus på skrivandet. Jag är ju inte helt klar men har nu ett utkast och väntar på kommentarer. Det känns fantastiskt att kommit så här långt. Nu kan snart en ny fas i livet börja. Jag ser så framemot att kunna börja jobba med ett vanligt jobb snart igen. 

Jag hann gå ett tre kilo sen sist, men det känns ganska okej trots allt. Nu vill jag gå ner drygt tre kilo innan jag fyller år om två och en halv vecka. Målet är att väga samma den här födelsedagen som förra. Sen är det 20 kg till som ska gå ner och jag ska försöka hitta en bra plan för det. 

Gillar

Kommentarer

  • 25 november 2016 17:12

    Skönt med avhandlingen lycka till smiley

  • 26 november 2016 21:56
    mosel

    Bra jobbat med avhandlingen! Lycka till!

Logga in för att skriva en kommentar.