icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
21 juli 2020 09:27

Svajiga tider men rätt håll på vågen

Har nu gått ner ett kilo. Så skönt att se resultat. Kortisonnedtrappningen är en stor utmaning både mentalt och fysiskt, men det som är så skönt är att mina hamsterkinder försvinner så jag börjar känna igen mig själv igen. Det är ett stort bonus. Tur jag har semester för jag orkar inte mycket. Gäller att ta en dag i taget. 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.