icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
25 maj 2016 15:06
1

Stress, värk och PMS = Överätning

Ingen nyhet i mitt liv, men så tydligt att jag vissa dagar bara inte klarar av att logga mat, äta rätt och motionera. I helgen var det dags igen. Mycket värk i kroppen, stressad för jag skulle presentera något som jag tyckte var svårt inför massa professorer etc, och dessutom PMS. Det gick bara inte att få ordning på maten. Helgen stålsatte jag mig och åkte inte och köpte något sött och gott, men rensade skåpen. Och igår och idag blev det kanelbulle. Men nu är presentationen över (gick bra) och förhoppningsvis ger sig PMS imorgon. Sen kanske det kan bli ordning igen. 

Gick i alla fall ner 100 gram sista veckan, så det är jag trots allt nöjd med. Lite ledsen att jag så lätt får mer värk när jag har tränat, önskade så att det var tvärsom. Märker också hur kroppen strävar att gå upp det som den har gått ner. Önskade att kroppen istället strävade efter idealvikt. 

 

Kommentarer

  • 25 maj 2016 18:38
    Låter jobbigt, stackars dig. Bra att presentationen gick bra! Hoppas du mår bättre snart! Ja, visst är det trist att kroppen "stretar emot". Ett minus är dock alltid ett minus, så jättebra du gick ner 100 gram! Pepp, pepp!

Logga in för att skriva en kommentar.