icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
27 juni 2019 15:03
1

Stress är förödande

Jag har hållit stressen ifrån mig och gått in i lite semesterkänsla och då funkar det med maten. Men så har jag en ung släkting som blev opererad igår och det verkar inte ha gått helt bra så det stressar mig. Sen inser jag att jag har massa jobb som jag har deadlines på idag och det känns som jag inte kan fokusera på jobbet utan att äta. Och så har jag nog en släng av PMS också då blir jag alltid både mer stressad, grinig och sötsugen. Usch och fy! Och så hade vikten hoppat upp lite idag vilket säkert beror på att jag i förrgår fick ta en vattendrivande pga benen svullnade. Så den effekten har väl försvunnit idag. Och jag vill inte sabba min diet. Jag måste greja det, för mitt blodtryck, höft, fötter etc. Vissa dagar är lite mer än man mäktar med....

Kommentarer

  • 28 jun 2019 20:21

    Förstår hur du känner dig och bra att sätta ord på allt. Stress är farligt men det gäller att hitta vägar för att hitta lugnet.  

Logga in för att skriva en kommentar.