icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
14 augusti 2014 12:54
1

Sommarlovet är över

Nu har jag kommit tillbaks hem efter en jättetrevlig sommar med massor av resande o helt ledigt från jobb o skrivande. Har inte vägt mig på hela tiden heller förrän idag.... upp 1,5 kg. Men det är jag ändå ganska nöjd med. Nu är jag laddad för hösten med bra rutiner för mat, träning o skrivande. Ska iväg till gymet nu för första gången på flera månader. Hoppas ni alla har haft en skön sommar!

Kommentarer

  • 14 aug 2014 12:57
    utter

    Pepp! Efter en hel sommar så är inte det farligt alls. :-)

Logga in för att skriva en kommentar.