icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
10 augusti 2016 09:48
4

Sommarledigheten över och dags för nya tag

Har haft en helt fantastisk sommar där jag verkligen har njutit av Sverige, vänner och familj. Har hunnit med en helt massa, bland annat några dagars fjällvandring. Jag har bliit starkare och orkar nu promenera i tre timmar, eller köra ett hårt pass på gymet i en timme. Det känns jättebra. Däremot har jag inte hållit någon som helst koll på maten, så den får jag ta tag i nu. Fast det känns okej, eftersom sommaren varr den bästa som jag kan minnas. Jag har inte heller skrivit något alls under sommaren så jag ligger alldeles väldigt efter med min avhandling så nu gäller det att sätta igång med den också. Ska försöka skriva något kort dagligen och lite inspirerad av Mosel skriva bra saker som skett varje dag. Idag:  

- vaknade pigg

- tränade en timme på gymet

- har loggat in på matdagboken

 

 

 

Gillar

Kommentarer

 • 10 aug 2016 12:35
  gasten
  Välkommen tillbaka!
 • 10 aug 2016 09:57
  viljans

  Härligt!👍 Välkommen tillbaka!👍💖🌼

 • 10 aug 2016 10:09

  Säger det samma härligt kunna ladda baterierna.

 • 10 aug 2016 10:33
  Bella50

  Bra start 👍

Logga in för att skriva en kommentar.