icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
1 mars 2014 19:53
1

Sol, kaffe och fruktsallad

Det funkar ganska bra att äta sunt härnere. Här finns ingen processad mat, allt är lagat från grunden och allt är ekologiskt. Tycker att det märks. Och till frukost är det färsk frukt och juice, samt god omelett! Det är inte så svårt att låta bli bröd, pasta o ris när det finns så mycket annat som är gott. Även om jag idag längtade efter en ostmacka.... Till middag idag beställde jag avocadosallad och fruktsallad, det var jättegott. Morgonpromenaderna har också blivit rutin och jag känner mig lite starkare. Men om jag har gått ner så mycket i vikt är jag inte säker på. Det finns ju så väldigt goda samosas härnere.... Nu kommer jobbet bli lite stressigare och jag måste skriva och då har jag ju en tendens att vilja äta alltmer, får se om jag för en gång skull lyckas både skriva och hålla hyfsat matintag. Någon efterfrågade kort, så här kommer några stycken, det första från Kilimanjaro, sen två från safari och det sista var från dagens lunchställe. Så sämre kan man ha det.

Gillar

Kommentarer

  • 1 mar 2014 21:42
    Bra kämpat! Vad fina kort, ser härligt ut! :) Pepp pepp!

Logga in för att skriva en kommentar.