icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
17 april 2016 08:43
2

Söndag morgon

och jag har njutit av gott kaffe och knäckemackor med god prästost (mager). Det är nog min favoritmåltid, alla kategorier. Är så nöjd att jag lyckats att logga allt under veckan. Det funkar för mig. Jag kan äta av det jag vill, men jag tar en liten ckokladbit istället för en halv chokladkaka för jag vet att det ska loggas och jag vill hålla mig inom kaloriintaget. Ha en skön söndag allesammans! 

Gillar

Kommentarer

 • 17 apr 2016 09:22
  52Stinas

  Strongt att bara ta en liten bit choklad - det klarar inte jag. Även om den är mörk så försvinner den kvickt. Så det bästa är för mig att inte ha någon alls. Jag är stolt att jag lyckades avstå från inköp av både choklad och rågskorpor o grova frallor. ( vi brukqr ha kunchfika  när vi kommer hem och plockat iordning allt. Belöning efter storhandling!

  Gjorde  lunch direkt efter istället. Men bör tänka på att den dagen ha något mycket lättlagat eller rester den dagen till lunch!

   

  en skön söndag i vårsolens glans!

 • 17 apr 2016 10:02

  Bra jobbat Stinas. Jag kan inte ha något hemma, endast glass kan stå orörd i frysen. Skafferiet är helt rensat. Jag var bortbjuden igår och då går det lättare att ta en liten bit  choklad och då känner jag inte att det är synd om mig att alla andra kan äta och inte jag.  Då kan jag också vara med och njuta. Hoppas vårsolen kommer hit också, just nu är det regn o rusk. 

Logga in för att skriva en kommentar.