icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
19 juli 2017 05:46
3

Snart under gränsen för fetma

Det gäller att sätta upp små delmål. Jag ser att jag nu bara är 0,7 kg från att inte längre vara fet utan bara övervikig. Midjemåttet minskar och det är så skönt att den stora magen krymper. Bysten krymper ju också tyvärr, men det får man ta. Har varit sjuk en vecka så har inte kunnat röra på mig, men har fortsatt att äta nyttigt. Men nu gäller det att börja röra lite på sig igen så jag kan fortsätta neråt. 

Gillar

Kommentarer

 • 19 juli 2017 10:34

  Grattis till framgången! En skön gräns att gå från klassad fet till bara överviktig. Och ja, brösten blir mindre förr eller senare - men med rätt bh är det ganska skönt med en mindre byst också.

 • 19 juli 2017 13:38
  gittan52

  Vilken sporre!

  Stort lycka till med att spränga den gränsen smiley

 • 19 juli 2017 22:38
  Monqi

  Åh va härligt att komma under den, lääängtar yes laugh

Logga in för att skriva en kommentar.