icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
19 februari 2020 09:29

Snart hemma

Nu är jag snart på hemväg, åker på lördag. Det har gått bra att vara utomlands ett par månader men nu ska det bli skönt att komma hem. Jag har som jag skrivit tränat en del, tyvärr har jag fortfarande värk här och där och vikten går upp istället för ner. Men jag är annars återhämtad efter en tuff höst. Jag har också klarat av att jobba på i bra takt så det är jag nöjd med men ser med oro på kalendern som är proppfull med möten, presentationer etc från måndag nästa vecka. 

Jag behöver genast börja med bra rutiner då: logga maten och gå till vattengympan. Det är de två viktigaste delarna. 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.