icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
10 juli 2021 11:41
1

Snart dags för semester

Jag gick ner fyra kilon drygt under april och maj. Sen blev det jättestressigt på jobbet i juni och början av juli, men jag är så nöjd att jag lyckades att hålla vikten då. Så nu ska jag snart gå på semester och då ska jag ta ett nytt tag coh siktar på drygt fyra kilon till under sommaren. Kanske är det så jag får göra. Ta ett ryck när det är lite lugnare på jobbet och sen försöka hålla den nya vikten när det blir mer stressiga perioder. Målet är att ha nått målvikt om ett år. Huvudsaken är att det går åt rätt håll nu. 

Gillar

Kommentarer

  • 12 aug 2021 20:10

    Ha en trevlig semester! Pepp, pepp! 

Logga in för att skriva en kommentar.