icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
6 maj 2014 14:46
3

Skov, trött o värk

Jag har fått ett rejält skov med mycket värk och enorm trötthet. Försöker nu hitta en ny läkare som kanske äntligen kan hitta en riktig diagnos och bra behandling för mig. Har börjat med kortisonkur för att häva skovet men det leder ju till viktuppgång så just nu går det åt fel håll. Annars har det varit bra veckor med mycket gäster vilket varit trevligt, o sån tur är har jag vänner som delvis kan sysselsätta sig själva när jag behöver vila. Trist nog ligger jag återigen efter med en rapport som behöver in, men hjärnan funkar inte när jag har så här ont. Det är bara att vänta ut det och hoppas att det vänder snart....

Kommentarer

  • 6 maj 2014 17:09
    Tråkigt att höra att du har värk, är det ryggen? Hoppas det går över snart! Pepp pepp! :)
  • 6 maj 2014 17:30
    Jaha, usch då... Krya på dig!
  • 6 maj 2014 17:12
    Det är från fötterna och ut i händerna och det mesta däremellan.... ja det är trist men det brukar ge sig efter några veckor.

Logga in för att skriva en kommentar.