icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
27 augusti 2016 06:44

Simmat varje dag

Så skönt att ha kommit igång med att simma dagligen, inte så långt, ca 200 meter, men det känns så bra att ändå vara på gång. Vikten har gått ner lite till, men det händer ju inte så mycket som jag skulle önska. Fastade igår och det gick förvånandsvärt enkelt, åt en slät, lite tjockare grönsaksoppa till lunch o middag som mättade bra. Kanske jag kan klara detta åtminstone en gång per vecka. 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.