icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
1 augusti 2019 13:56
3

Sängliggande

FIck ryggskott igår så nu kan jag inte ens gå. Fått låna rollator så jag i alla fall kan ta mig till toan. Känner mig som en mycket gammal skruttig tant. Inte som en 50-åring. Och detta år som skulle bli ett hälsoår. Det fortsätter att vara framför allt ett ohälsoår. Skulle flyga till maken imorgon men fick avbeställa resan. Förhoppningsvis kan han komma hit. En hel månads semester och i sämre skick efter semestern än innan. Nu får jag väl börja jobbet med sjukskrivning istället. Känns orättvist och trist. 

Kommentarer

 • 1 aug 2019 16:32

  Åh nej, stackars dig! Jag hoppas det går över snart! Pepp, pepp! 

 • 1 aug 2019 18:17

  Fick ryggskott för några år sedan under semestern, tror det berodde på att jag hade promenerat alltför mycket på asfalt. Det var riktigt jobbigt.

 • 1 aug 2019 20:57

  Tack för omsorgen. Jag hoppas att det släpper om ett par dagar. Det är bara att härda ut. Har ni några bra boktips på Storytel, det är vad jag orkar göra just nu  - lyssna på böcker. 

  Senast uppdaterad 1 aug 2019 20:57

Logga in för att skriva en kommentar.