icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
2 mars 2014 20:03

Så har sista ressällskapet åkt hem

Nu är jag själv här i Tanzania, sista ressällskapet åkte hem igår. Idag har jag haft en skön söndag med promenad, skrivande vid matstället på stranden, god lunch med fiskgryta, kokta grönsaker och avocadosallad och efter det en skön eftermiddagssiesta. Imorgon ska jag ut i byarna och kommer tillbaks till stan på onsdag. Ska bli intressant. Hur det blir med mat och träning vet jag inte riktigt. Kanske blir det en hel del promenerande. Ska komma ihåg att packa ner en keps som skydd mot solen. Jag ska också packa ner måltidsbarer så jag har nåt att äta om det inte finns matställen i närheten. Klockan sju imorgon bitti hämtar bilen mig så jag borde sova snart, men jag sov middag idag så jag är inte så trött än.

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.