icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
20 januari 2020 05:54
3

Rör på mig men inte vikten

Nu har jag fortsatt att försöka röra på mig varje dag, märker att lite cykling, styrketräning och simning kan gå bra, utan att ländryggen ballar ur. Så jag ska försöka fortsätta med det. Däremot funkar promenader på hårt underlag inte alls och nu ska vi på rundresa där det blir många besök i städer och jag måste promenera. Får kanske försöka hitta skor som kan funka bättre.... 

Vikten går inte ner men jag tänker att om jag åtminstone rör på mig så är det alltid något, ska försöka att tänka mer på vad jag äter de kommande veckorna, hoppas det finns nyttigare mat att välja bland dit vi ska. 

Tog kort för visum och blev chockad över hur trött och glåmig och rynkig jag såg ut, och det var ändå efter 10 dagar på en resort med sol, bad och träning. Nu var ju ljussättningen på kortet väldigt hemsk, men ändå. Köpte nån ny rynkkräm och fick nån avancerad ansiktsbehandling. Jag tror vad jag egentligen behöver är nån detox variant. Få ut slaggprodukter, dricka mycket vatten och grönt te och försöka gå ner i varv. Ska det behöva bli så här efter 50! Jag var inte alls beredd på det. Vill inte åldras så här fort. Nån som har nåt bra tips på hur man ska se fräschare ut igen? 

 

 

 

Kommentarer

 • 20 januari 2020 07:07
  Bella50

  Vi är några som känner igen sig i din beskrivning.

  Jag tog nyss nytt körkortsfoto...och fick min chock...jösses, det där är ju inte jag 😲

  Nä, du inga rynkkrämer i världen hjälper...men en sak som jag tycker är att 

  Skönhet kommer inifrån

  Går man runt och inte gillar sig själv, inte mår bra i den kropp man har, umgås med människor som ger något -  inte bara tar energi, äter & sover gott....och framför allt skrattar.....

  Då blir man snyggare . Pepp👍

  Ps Jag läste så sent som igår på nätet att man kan använda kaffesump och olja till hudkräm.

  Kolla upp det...säkert lika bra som de små svindyra burkar som finns i butik ,Ds

   

 • 20 januari 2020 09:16
  klaraelv

  Ett kilo upp per år fyller ut rynkorna wink. Tror att tyvärr inte finns några mirakelkurer. Men ett leende gör att man inte uppmärksammar rynkorna lika mycket.

 • 20 januari 2020 09:57
  aregnisw

  Jag tror heller inte det finns någon mirakelkur för rynkor och tänk på att rynkor är kanske från att du skrattat mycket i ditt liv det bevisar på att man levt inte något att ta bort tycker inte jag, man ska åldras med glädje i alla fall försöka.

  Och skönheten kommer ju inifrån sägs det och det tror jag på. Lycka till 

Logga in för att skriva en kommentar.