icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
13 september 2019 07:58
2

Resultat v 13: upp 0,9 kg

Har haft en av de värsta veckorna i mitt liv. En nära anhörig mår mycket dåligt, vilket skapar mycket stress o oro. Det fanns inte en chans att hinna ens fundera på mat och loggning. Det har varit fram och tillbaks till sjukhuset och så försöka fixa jobbet emellan. Nu känner jag att jag helt håller på att krakelera. Tur att det snart är helg. Så de 9 hektona upp den här veckan, samma som jag gick ner förra veckan, är helt förståeliga. Jag tränade i varmvattenbassäng i måndags för första gången och det var riktigt bra, så det hoppas jag kunna fortsätta med. Hoppas kommande vecka kan bli lite bättre. 

Kommentarer

 • 13 september 2019 08:24
  gittan52

  Ibland stannar tiden upp och vi behöver lägga vår energi på annat än att räkna kalorier. Jag hoppas att du kan få mer tid för dig själv så att du orkar med både dig själv och andra.

  När vikten går åt fel håll brukar jag titta i backspegeln för att få lite perspektiv på min viktresa.

 • 19 september 2019 20:54
  mosel

  Tråkigt att höra. Hoppas din släkting mår bättre. Ta en dag i sänder. Pepp, pepp!

  Senast uppdaterad 19 september 2019 20:55

Logga in för att skriva en kommentar.