icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
6 september 2019 06:49
2

Resultat v 12: ner 0,9 kg

Skönt att krafttaget verkar ge effekt. Ner 0,9 kg sista veckan, så nu har jag snart gått ner det jag gick upp, ett halv kilo kvar bara. Nu är målet att gå ner fem kilo snabbt, som jag gjorde i somras och sen stabilisera den vikten. Om drygt 4 kg så är jag under 80 kg. Det är ett så viktigt delmål. Speciellt för att jag tidigare fått mindre besvär med fötterna när jag är under 80 kg. Nu har jag stora besvär, speciellt med hälsenorna. 

Det som är svårt med att dra ner på kalorierna är inte hungern utan det är mest att jag blir lättirriterad och inte så fokuserad, men de närmsta veckorna har jag inga svåra rapporter att skriva, det är mest annat arbete som jag hoppas kunna klara även om hjärnan är seg och ofokuserad. 

Jag har haft två toppenhelger det sista med goda vänner, så det har boostat mig. Nu hoppas jag kunna ta med den boosten in i september och få till bra rutiner. Jag behöver logga all mat, planera vad jag ska äta varje dag och försöka komma igång med bassängträning. 

Gillar

Kommentarer

  • 6 september 2019 11:00
    mosel

    Bra kämpat, pepp  pepp! 

  • 8 september 2019 09:20

    Bra där, lycka till kommande vecka! smiley

Logga in för att skriva en kommentar.