icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
12 juli 2019 09:50

Resultat efter vecka 4

Jag hade ju gått upp i vikt, men det var vatten jag samlat på mig så nu har jag gått ner det igen. Slutresultatet den fjärde veckan blev 0,4 kg, totalt har jag gått ner 6 kg på fyra veckor. Efter gallbesvären har jag bestämt mig för att lägga mig på 1100 cal per dag de kommande fyra veckorna (istället för fortsätta på 800 som var planen). Hoppas att det gör att jag slipper mer gallbesvär. Då kommer viktminskningen bli cirka 7-8 hekto i veckan, vilket måste anses som säker takt. Förhoppningsvis gör det att huden hinner med bättre också. Är lite bekymrad för att jag har lite hängande mage, blir inte snyggt om det blir som en tom påse som hänger där.... har investerat i slimmingkräm men tror nog inte det har så stor effekt. Fast kanske lite när man masserar in den. Har börjar borsta huden också, stod att det kunde hjälpa. Jag inser att nackdelen när jag börjar dieta är att jag blir väldigt mycket mer uppmärksam på kroppens skavanker. Jag måste komma ihåg att viktminskningen är en del av sjukvårdsbehandling och att jag nu är 50 år och inte 30 år eller ens 40 år så jag kan inte räkna med att få tillbaks den kroppen jag hade då. 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.