icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
2 augusti 2018 11:45
1

Resultat efter en månad

Nu har jag loggat mat i en månad och försökt röra på mig dagligen. Resultatet minus 2,1 kg. Mycket mindre än jag hade hoppats på men kanske vad som kan vara realistiskt. 

Gillar

Kommentarer

  • 2 augusti 2018 12:28
    Molnbär

    Jag tycker du ska vara nöjd med ditt resultat, och framför allt att du kommit in i positiva rutiner med loggning och motion!

Logga in för att skriva en kommentar.