icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
22 mars 2014 21:59
2

Resultat 0,5 kg ner på sex veckor

Så jag satte målet att gå ner tre kilo under de sex veckor jag var på resande fot. Så blev det inte. Jag hade gått ner ett halvt kilo istället. Inte så ba men i alla fall neråt. Mest nöjd är jag över att jag i stort sett alla dagar klarade av att promenera på morgnarna innan frukost. Men nu är jag tillbaks hemma och har mitt gym i närheten och kan själv laga mat så jag har inga ursäkter. Mer än att jag har besök och då är det lite svårt att ex fasta. Men jag har satt upp målet attt väga 76 kg på långfredag, det är 3,5 kg ner på fyra veckor. Det är 0,9 kg ner per vecka. Kommer krävas mycket men friskt vågat....

Gillar

Kommentarer

  • 22 mar 2014 22:02
    lenaek
    Lycka till!!!!
  • 23 mar 2014 07:27
    Jag tycker det är bra gjort att överhuvudtaget gå ner i vikt då man är bortrest. Det är så svårt tycker jag då man inte är hemma. Jättebra att du har promenerat varje dag också. Jag har ungefär samma mål som dig till påsk och jag vet att det är möjligt att gå ner ett kilo i veckan fast det som sagt krävs en del. Visst kan vi fixa det! Pepp pepp!! :)

Logga in för att skriva en kommentar.