icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
8 mars 2014 18:34
1

Popcorn, cappucinolängtan och sötsug

Idag blev det popcorn o ett glas rött. Efter att jag ätit alldeles tillräckligt med mat så var jag SÅÅ SUGEN på allt möjligt gott. Allra helst en cappucino och semla. Men det finns ju inte här, utan jag fick hålla tillgodo med pulverkaffet, som är gott, men inte som en cappucino. Och så ville jag ju så gärna ha kakor, bakverk o godis, tur att jag har måltidsbarer som smakar choklad, det gjorde att jag kunde avstå från att gå in till stan o handla snickers. Men sen gick en kille förbi och sålde popcorn och det kunde jag inte motstå. Jag är fortfarande VÄLDIGT SÖTSUGEN men nu är det mörkt ute och jag har ingen lust att ge mig ut så jag hoppas jag kan somna utan att äta något mer. De sista dagarna har nog kaloriintaget överstigit förbrukningen... tur att jag lyckats med mina dagliga promenader i alla fall.

Gillar

Kommentarer

  • 8 mar 2014 18:47
    Bgitta
    Pepp, hoppas söttsuget har blåst sin kos

Logga in för att skriva en kommentar.