icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
7 augusti 2018 08:12
2

på väg till jobbet

Nu gäller det att se om jag kan klara av att hålla kvar i viktminskningen när jag börjar jobba. har i alla fall stavgått drygt en timme nu på morgonen så kanske kan det gå. vågen samma som igår. men känns bra i alla fall. 

Gillar

Kommentarer

  • 7 augusti 2018 08:22
    klaraelv

    Känns det bra så brukar det oftast vara bra, och nollresultat från en dag till nästa är oftast ett bra resultat.

  • 7 augusti 2018 13:06

    Bra jobbat! 

Logga in för att skriva en kommentar.