icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
19 april 2021 08:15
1

På gång igen

Nu är jag ur godisträsket för den här gången och har gått ner drygt ett kilo. Hade gått ner mer men sen upp igen. Hoppas förstås på mer men får vara tacksam för det som är. Tar tid att vända på skutan. Det gäller att acceptera att det gungar lite upp och ner men den här gången ska jag inte söka efter snabba resultat utan tänka att detta är en flerårsprojekt och det kommer ta lång tid att få ordning på detta. Men vilket väder det är! Allt blir ju lite lättare med sol, blommor och fågelsång. 

Gillar

Kommentarer

  • 19 april 2021 21:08
    paloma

    Rätt tänkt tycker jag, det man ökat under många år går inte bort på några månader.

    Visst blir man glad och piggare av solen och värmen🌞

    Lycka till!

Logga in för att skriva en kommentar.