icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
4 augusti 2019 17:52
1

På benen igen

Det har släppt i ryggen vilket är skönt och maken kom hit när jag inte kunde flyga dit. Så det är bra. Jag har ju inte gått ner något alls de sista fyra veckorna men hållit vikten. Tycker att jag borde gått ner i vikt för jag har inte ätit mycket men kanske har jag inte loggat allt korrekt, har legat runt 1200. Även om det var skönt med snabb viktminskning när jag åt 800 cal per dag ska jag nog inte äta så lite för inte bara det att jag fick besvär med gallan jag blev ju också ganska korkad och lite halvdement, glömde allt möjligt och kunde inte lösa problem. så det får väl bli en långsam viktminskning. får se om jag kan få till det. åt indisk mat nu och blomkålsriset är perfekt och jag kunde avstå brödet. känns som jag hittat lösningar på mycket nu. om jag bara kan bli i bättre fysisk form också vore skönt. jag inser att jag måste acceptera att min kropp klarar mycket mindre än jag vill. bara att backa och ändra målsättningar utan att bli knäckt. en dag i taget. ska i alla fall fortsätta logga, har slarvat sista dagarna. 

Gillar

Kommentarer

  • 4 aug 2019 19:26

    Bra att du hållit vikten och acceptera insikten att det får gå lite saktare. Ett dag i sänder, ett steg i taget, du ska se att det går! Du kommer att komma i bättre och bättre form! Pepp, pepp! 

    Senast uppdaterad 4 aug 2019 19:26

Logga in för att skriva en kommentar.