icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
16 May 2016 11:43
1

På resande fot

De sista dagarna har jag inte haft tid att logga nåt och inte heller tänka på vad jag äter. Tre gäster varav en sjuk, så har tagit henne till läkare två gånger. Nu är jag på väg till Sverige. Där kommer det vara enklare igen att logga mat, träna ordentligt etc så jag hoppas på underverk där. Är så trött på att känna mig stor, tung och klumpig. 

Gillar

Kommentarer

  • 16 May 2016 12:19
    mosel

    Ojdå, hoppas hon har kryat på sig.
    Ha en trevlig hemresa!
    Pepp pepp!

Logga in för att skriva en kommentar.