icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
15 augusti 2020 11:00

Orsak o verkan

Ja, orsak och verkan är sant men ack så tråkigt. Nu har jag återigen haft trevliga dagar med gäster hemma och så var vi iväg ett dygn hos goda vänner. Så trevligt, men hopplöst för vågen. Jag valde att äta det andra åt och njuta av dagen. Vilket jag är glad för. Det är inte varje dag det är sommar, vackert väder och man bjuds på fantastisk mat och vin. Men, jag undrar när jag ska komma in i vardagsrutiner och disciplin. Hm. Hoppas att jag den kommande veckan kan få koll på mat o dryck igen, fast samtidigt önskar jag ju också att det ska fortsätta vara semesterväder och trevligheter hela tiden. Jag mår i alla fall bra och känner att jag laddar batterierna. Det är också viktigt. 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.