icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
8 mars 2015 17:31
1

omstart igen

Efter en del resor, förkylningar och deadlines, har jag nu tänkt göra ytterligare en omstart. Jag har legat kvar på min vikt på ca 83,5 men vill ju ner i vikt. Men nu är jag motiverad igen, hoppas det varar lite längre den här gången.

Gillar

Kommentarer

  • 8 mar 2015 18:57
    utter

    Massa pepp! :-)

Logga in för att skriva en kommentar.