icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
28 januari 2015 10:25
1

Omstart

Ja, nu är det dags för omstart. Det är konstigt med vikt och kost och träning. Vissa perioder känns det så viktigt för mig och sedan är det annat som kommer emellan. Nu var det en artikel som skulle skrivas klart, och det är som jag inte klarar att skriva och äta vettigt samtidigt. Men nu är den äntligen färdig (så gott som i alla fall) så nu är det hög tid att skifta fokus tillbaks till vikten. Som har ökat rejält sen sist. Det är så trist att när jag äter det jag vill så går vikten spikrakt upp och snabbt upp också.  Det märkliga är att jag inte tycker jag ser så stor ut, tror det beror på att för en gång skull har vikten ökat mest på bysten och inte på magen... Nu är proportionerna för en gång skull bra men jag är ju för tung. Fast det är ju egentligen väldigt bra att jag kan gilla min kropp när jag väger mycket. Det är ju faktiskt nåt att fira. Men som sagt, hälsomässigt behöver jag gå ner och dessutom så lär jag ju bli enormt tung om jag ska gå upp i den takt jag gjort sista veckorna. Så omstart, nya tag och allt det där, är vad som gäller nu.

84,1 kg stod vågen på idag. Målvikten är 67 kg. Lång väg att gå....

Nu blir det först tre dagars kickstart för att bryta detta ständiga småätande och sen får jag se hur jag kan lägga upp det.

Gillar

Kommentarer

  • 28 jan 2015 10:48
    ImmaAmmi

    Omstart, bra ordval! Lycka till, du klarar det !yessmiley

Logga in för att skriva en kommentar.