icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
29 augusti 2019 07:19
2

Oj, oj, oj

Ja så trodde jag att jag hade stressen och vikten under kontroll och sen fick jag en deadline på jobbet på en rapport och ingen koll på vikten. Sista sex dagarna upp 1,4 kg. Då äter jag inte mat utan mackor. Jag som inte ätit mjukt bröd på flera månader äter macka efter macka. Och salta mandlar, en påse på 120 g, och som tog kanske max 10 min att äta, innehåller lika mycket som jag åt per dag flera veckor i somras, dvs 800 kalorier. Och efter den påsen så låg en chokladkaka på 100 gram kvar efter att gäster varit här i helgen och den tog kanske 7 min att äta upp. Det är absurt hur fort jag kan komma in i så extremt dåligt ätbeteende. Jag förstår så väl hur jag kan gå upp så fort i vikt i perioder. Bara att äta som jag gjort sista dagarna. Nu är rapporten levererad och jag måste försöka hitta vägen tillbaks och också hitta ett annat förhållningssätt till mat när jag är stressad. Men precis det som jag var rädd för i somras hände, så fort jag är tillbaks till jobbet så går jag upp i vikt. 

Kommentarer

 • 29 aug 2019 07:33
  Bella50

  Detta händer nog alla då och då.

   Nu vet du hur det smakar och påverkar dig både fysiskt och mentalt...

  man mår INTE bra 🥴😒

  Vänd skutan NU så tappar du snart den vikten. 

  Pepp och lycka till ✌️

  Senast uppdaterad 29 aug 2019 07:35

 • 29 aug 2019 07:48

  Vad jobbigt men ta tag i det nu direkt så vänder det igen precis som Bella skriver. Det viktiga är att inte ge upp nu utan fortsätt nu med dina tidigare bra rutiner. Pepp, pepp!

Logga in för att skriva en kommentar.