icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
4 januari 2020 06:24
3

Nytt år nya tag

Så är det som skulle varit ett hälsoår men som på så många sätt istället blev ett ohälsoår till ända och ett nytt år har börjat. Jag väger i alla fall 2,5 kg mindre nu än för ett år sen, det är jag väldigt glad över. Skönt att lite av viktminskningen från i somras fick bestå.

Hösten blev extremt stressig, bland annat på grund av att vi flyttade men också på grund av sjukdom i familjen. Nu ska jag vara utomlands till 22 februari och jobbar på distans. Förhoppningsvis finns det chans till återhämtning den här tiden, men det är inte säkert. Jag såg på bilder från i julas och så poppade det upp minne på facebook från nyår för nio år sen. Det är bara 10 kg mellan bilderna men det ser ut som det är dubbelt så många kilons skillnad. Och jag ser minst 20 år äldre ut. Jag känner inte igen mig på bilder eller i spegeln nu, istället tror jag att jag mer ser ut som hon på bilden för nio år sen.  Så nu har jag som mål att i alla fall börja se lite fräschare ut än jag gör just nu. 

Vad ska jag göra för att nå dit: stretcha och träna kroppen skonsamt, dricka grönt te, öka på med mat som jag mår bra av, dra ner på socker och vitt mjöl igen, ta hand om min kropp på de sätt jag kan ex hudvård, se om jag kan dra ner lite på kortisonet, få upp d-vitaminnivåerna, inte slarva med calcium. 

Gillar

Kommentarer

 • 4 januari 2020 08:23
  Bella50

  Du är inte ensam om " nyårsplaner"...lycka till framåt mot ett bättre mående.👍

   

 • 4 januari 2020 08:36
  gittan52

  Det är så mycket som kan få oss ur balans och du upplevt fler av dem under hösten, vad jag kan förstå.

  Klokt att ha extra koll på vitaminer och mineraler. 

 • 8 januari 2020 18:35
  mosel

  Vi kämpar vidare! Pepp,pepp!

Logga in för att skriva en kommentar.