icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
9 januari 2023 10:43
1

Nytt år nya mål

Jag tänkte ju att förra året skulle bli ett lugnt år men det blev det inte riktigt, men nu är jag ganska återställd efter en ryggoperation och en period då jag nog vara nära utbrändhet. har två månader utomlands nu i varmt väder så har äntligen tid att regga mat igen. Lyckades trots allt gå ner lite i vikt förra året, och hoppas att jag i år ska kunna fortsätta på den vägen och nå normalvikt i år. Dit är det ca 16 kg men jag har massa mindre delmål som jag hoppas ska kunna hålla uppe motivationen. 

Gillar

Kommentarer

  • 9 januari 2023 11:05
    Nira74

    Delmål är bra och håller med om att de hjälper till att hålla uppe motivationen, lycka till. 

Logga in för att skriva en kommentar.