icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
4 januari 2019 07:37
7

Nytt år - hälsoår

Nur är det nytt år och jag och min man har bestämt att det ska bli ett hälsoår. Vi har båda fått fitbit klockor så nu har vi som mål att gå ca 10000 steg om dagen. Han behöver träna o öka sin muskelmassa och jag behöver träna, gå ner i vikt och öka min muskelmassa. Så nu är det nya tag och nya målsättningar. 

Gillar

Kommentarer

 • 4 jan 2019 07:42
  gittan52

  Kul att göra resan tillsammans smiley

 • 4 jan 2019 08:13

  Ja, jag hoppas att det kan hjälpa mig att lyckas. Nu kollar jag näringsämnen i mat också eftersom han har brist på kalcium, b12, d3 och järn. Så vi ska försöka äta nyttigt också. funderar på att göra smoothies på morgnarna. 

 • 4 jan 2019 09:29

  Lycka till, pepp, pepp! Vi tar nya tag! 

  Grattis på födelsedagen i efterskott! 

  Senast uppdaterad 4 jan 2019 09:32

 • 4 jan 2019 12:12

  Tack Mosel!

 • 14 maj 2019 19:39

  Hej Jeannie, hur går det för dig? 

 • 22 maj 2019 13:21

  Nja.... sådär.... det blev en hel del sjukdomar i familjen och väldigt mycket på jobbet så det blev inte riktigt nån ordentlig start på hälsoåret, det blev mer ett ohälsoår. men nu är jag på banan igen, har en lite lugnare period framför mig och tänker försöka fokusera på hälsa, kost o motion igen. får se hur det går. känns som det sällan blir som jag förutsätter mig. men ser att jag i alla fall väger ett halvt kilo mindre nu än när jag sist loggade in här i januari så det får jag väl vara lite nöjd med i alla fall... hur är det själv? 

 • 22 maj 2019 18:12

  Tråkigt att höra att det varit en jobbig start på året. Bra att det nu vänt. Det har gått upp och ned för mig också men jag gjorde en ny omstart för 5-6 veckor sen så jag är också på g igen nu. Vi kämpar på! Pepp, pepp! 

Logga in för att skriva en kommentar.