icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
12 juli 2020 11:52

nystart för vilken gång i ordningen vet jag inte men nu är det dags igen

Efter en väldigt hektisk vår med massa stress på olika sätt så har jag nu haft drygt en veckas semester och börjat komma ner i varv, så nu känner jag att jag har lite energi att lägga igen på att logga mat och hålla diet. Det som funkade förra året var 800 cal per dag men jag fick sån kramp antagligen från gallan så jag vet inte om jag vågar mig på det igen, så jag måste tänka till på vad som kan funka denna sommar. Ska göra upp en plan nu, men i alla fall börja logga från och med idag. 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.