icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
26 juni 2016 12:58
2

nya tag igen

vet inte för vilken gång i ordningen, men nu gör jag ett nytt försök. jag har fortfarande inte fått ordning på detta hur jag kan både skriva och koncentrera mig på det och samtidigt äta rätt o träna. sen har jag också varit på fester och haft besök och trevligheter och det verkar jag inte heller kunna kombinera med att äta bra o träna. men som sagt nu är det ett nytt försök. är ju med i ica-klassikern så jag behöver cykla på för att klara 300 km till 17 juli, har hunnit 38 km hittills. också så ska jag fjällvandra om ett par veckor så jag behöver skaffa lite flås och muskler innan dess..... vågen har lagt på några kilon sen sist jag vägde mig så där är det också bara att börja om. 

Gillar

Kommentarer

  • 26 juni 2016 14:46

    Det är svårt att få allt allt fungera och det blir alltid extra svårt när man umgås med andra! Lycka till med mat och träning. Pepp smiley

  • 26 juni 2016 19:41
    mosel
    Ta en dag i sänder! Pepp, pepp!

Logga in för att skriva en kommentar.